Лепящо бельо е новият хит

Лепящо бельо е новият хит

Необичайни, хитови, сензационни! Така накратно можем да опишем нов вид дамско долно бельо. То се отличава от познатото ни досега по това, че представлява една лента със залепващи се краища.

Създателката на новия вид гащи е калифорнийската фирма Shibue Couture Inc, чийто главен дизайнер е Джени Бютнер. Тя е нарекла изобретението си Shibue Strapless Panty.

Неволята сама подтикнала Джени да създаде хитовото бельо. Когато сестра й тръгнала да се омъжва, я поканила за шаферка. Дизайнерката избрала за тържествения ден рокля от коприна. Но проблем се оказало бельото й. Какъвто и модел да сложела, то всеки път се отпечатвало през ефирната рокля.

Хрумнало й да отреже страничните ленти и да прикрепи гащите с двустранно самозалепващи се стикери.

Така дизайнерката започнала да произвежда новата линия Shibue Strapless Panty. Първоначално бельото се закрепяло към тялото с медицински скотч.

После обаче последвала иновация и сега гащите се придържа със силиконови ленти. Новото бельо е особено подходящо за тържествени случаи като сватби, балове, рождени дни, в които дамите са облечени във вечерни рокли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
31.08.2018 22:57
Глупости на квдрати.изобретила топлата вода,американска кифла.като са по двеста кила дебели и без гащи пак са си прасета,хахахахах
0
0