ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Кейт Мос: Аз промених модната индустрия

Кейт Мос: Аз промених модната индустрия

Кейт Мос

40-годишната красавица Кейт Мос смята, че е успяла значително да промени модната индустрия. Тя отдава това на факта, че по времето на 80-те и 90-те години, когато популярни са били закръглените и високи модели, нейната крехка и нежна фигура я е отличила от повечето манекенки.

Според Мос, външният ѝ вид е успял да ѝ проправи път и да покаже, че и необичайната красота има своето място в света на модата. Първият си ангажимент красавицата Мос приема през 1990 година.

В тази връзка и е зададен въпросът дали и по какъв начин се е променила модната индустрия от тогава, когато тя е била едва на 16, до днес. Според манекенката една от основните промени е, че днес вече се търсят индивидуалните качества, уникалността и това да си интересен.

Тя допълва още, че не е нужно да си идеален или да си като всички останали, за да можеш да пробиеш на модния подиум, както е било преди време.

Мос не е убедена, че единствената причина за тези промени е тя, но пък смята, че до голяма степен е отговорна за някои промени в модната индустрия от 90-те години до наши дни.

Преди известно време Кейт Мос взе участие в рекламна кампания на парфюм на Бърбъри, който се казва My Burberry. По време на този си ангажимент Мос беше заедно с един от най-търсените модели в момента – красавицата Кара Делевин.

Кара Делевин

Мос споделя, че истински се е впечатлила от 22-годишната манекенка, която е показала страхотна увереност пред камерите.

На въпроса дали са си споделили някоя и друга тайна за красотата и поддържането на външния вид, 40-годишната икона в модната индустрия отговаря, че са си говорили за много по-интересни и важни неща.

Според Мос, Кара се справя чудесно пред камерата и е истински професионалист.

40-годишната Мос смята, че младата манекенка няма нужда от никакви напътствия или съвети за това по какъв начин да си върши работата.

Тя определя 22-годишната моделка като страхотна и подчертава, че Кара залага повече на естествената красота, която притежава, а не на тоновете грим.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати