Нестандартният модел Коко Роша

Коко Роша

Коко Роша е един от най-търсените модели в световен мащаб. За нея често казват, че е „модел от ново поколение”. За повече от 10 години на модния подиум, Коко успя да се наложи като безкомпромисен професионалист, без да се забърква в медийни скандали или да привлича внимание чрез голота и сексуалност.

Коко Роша е родена на 10 септември 1988 г. в Канада. Истинското ѝ име е Микаила Роша, но е по-известна с галеното Коко. Има руски, ирландски и уелски корени. Като малка канадската красавица се занимава с ирландски танци.

Това явно е било много съдбоносно занимание за нея, тъй като точно на състезание по танци тя е забелязана от модния агент Чарлс Стюарт. До този момент 15-годишната Микаила не знае нищо за света на модата, но решава да опита.

Само две години след като подписва първия си договор, среща с фотографа Стивън Мейзъл я изстрелва директно на корицата на италианската модна библия Vogue.

Модните редактори и фотографи са впечатлени от присъствието на Коко пред камерата и нейната способност да влезе във всяка роля почти с актьорски професионализъм. До днес красавицата е била на над 300 ревюта и има повече от 100 корици на списания.

Модел Коко Роша

Очарователната Коко винаги се е славела като жена с характер, която умее да защитава своите позиции. Тя открито говори за хранителните разстройства, с които се сблъскват момичетата от индустрията.

Неведнъж е признавала за натиска, на който е била подложена в началото на кариерата си да слабее и да поддържа малко килограми.

Интересен факт от професионалния живот на Роша е, че във всеки договор, който подписва, има клаузи, които изключват както голите кадри, така и тези, на които присъстват религиозни символи. Това се дължи на пълната ѝ отдаденост към християнството.

От 2010 година синеоката чаровница е щастливо омъжена за интериорния дизайнер Джеймс Конран, а през месец март 2015 година Коко стана майка на прекрасно момиченце.

И ако съдим по красотата и грацията на известния модел, на малката принцеса Айони ѝ е орисано да стане красавица.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти