Мъжките модни престъпления, които жените ненавиждат

1 от 6 Снимки
Мъжките модни престъпления, които жените ненавиждат
Снимка: thejeansblog.com

1. Впити дънки


От известно време насам прекалено тесните джинси бавно и плавно преминават от дамския в мъжкия гардероб. Това е голямо недоразумение, което трябва да се забрани със закон.

Дамите винаги са разбирали повече от мода. И колкото и да се опитват, мъжете просто няма как да ги достигнат. Представителите на силния пол често залагат на имитиране на стила на известните, за да изглеждат добре. Така в повечето случаи се стига до там, че изглеждат нелепо в очите на жените.

Мъжката мода, както и дамската, се мени ежегодно. Въпреки това мъжкият гардероб по правило трябва да е една идея по-консервативен. А дори и мъжът да реши да подражава на моделите от списанията, също има място за грешки.

Списъкът с мъжки модни престъпления е голям. Тук не сме включили анцунг извън спортното игрище, потник, сандали с чорап, елек с патрондаши и други нелепици, защото искрено вярваме, че те вече са забранени.

Да се обличаш като футболист или рок звезда определено крие своите рискове. Господата независимо дали са решили да следват модните тенденции, или не, трябва да забравят за някои от най-любимите си дрехи и аксесоари. Това е единственият начин да не изглеждат нелепо в очите на онази половина от човечеството, която истински разбира от мода.

Ето кои са тенденциите /разгледай глаерията/, които завинаги трябва да изключите от гардероба си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати