Нов хит: Разглобяеми дънки се превръщат в секси панталонки

дънки

Дънки, които с един замах стават на секси панталонки – новата мода превзе бутиците в Европа и е на път да премине отвъд Океана. Разглобяемите дънки съчетават в себе си естетика и комфорт, но и цената им не е малка.

Новият модел дънки е дело на френска фирма. Новите разглобяеми дънки с едно движение се превръщат във впити шорти, досущ като тези, които носят момичетата в Маями, докато карат ролери по крайбрежната ивица.

Това е първият толкова нестандартен проект на фирма Уай проджект. Уникалният модел дънки се различава с подвижни крачоли. Те са прикрепени към долната част на шортите и могат да се откачат във всеки един момент, в който пожелаете. На пръв поглед нищо не показва, че дънките могат да се разглобят. В целия си вид те са с класическа кройка и дизайн, но в същото време разкриват разголените задни части дори когато не са свалени крачолите.

Разглобяемите дънки са пуснати в продажба под ръководството на творческия директор на Уай проджект Глен Мартинс. Парижкият моден бранд вече пусна първите бройки в онлайн магазина си.

Естетика, удобство и секси визия – разглобяемите дънки определено са хит. Цената им обаче е солена – 450 долара или малко над 800 лв. Тя обаче се обяснява с невидимите приспособления за прикрепяне на крачолите, които правят дрехата толкова уникална.

Разглобяеми дънки

Едни от най-големите почитателки на марката са актрисата Марион Котийяр и супермоделът Джиджи Хадид. И докато някои определят моделите на фирмата като брилянтни, други смятат идеята за нелепа, а цената – за повече от абсурдна.

Всеки има своите предпочитания и безспорно най-запалените фенове на идеята за нестандартното ще се възползват от разглобяемите дънки колкото се може по-скоро.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати