Феновете на Галена ще я видят в 12 образа

галена с нова визия

Днес е дългочакваната от феновете на фолкзвездата Галена премиера на клипа към новото й парче „Много ми отиваш“, в което известната певица си партнира с известния румънски композитор Кости Йонита.

Клипът, в който Галена ще смени цели дванадесет визии, ще се завърти в ефира. За разлика от много други свои колежки, които крият до последно новите си песни, Галена постъпи като истинска звезда и неотдавна публикува във Фейсбук страницата си новото си парче.

Тя дори написа прочувствено писмо до феновете си в своята страница и се извини, че се е позабавила с обещаната нова песен. Според създателите на клипа феновете на певицата доста ще се изненадат, като я видят колко е различна в отделните образи, които пресъздава.

Текстът на песента е доста интересен, тъй като пресъздава един по-груб вариант на любовните ласки между мъжа и жената, и нежното създание се проявява като любител на умерените дози сила в спалнята.

Ето и част от текста на новото парче на Галена: „Дръж косите ми, силно опъвай ги, дишай зад мен йеей йее, грубо стискай ме, бясно целувай ме, пак захапи точно така...”

Според клюкарите във фолкгилдията Галена е направила римейк на хита на Преслава „Как ти стои”, тъй като идеята на песента е подобна, но текстът на парчето на Галена и Кости е по-разкрепостен.

Между двете певици обаче няма как да има територия за делене, тъй като освен че двете са най-търсените имена в бранша, са и първи приятелки от доста години. Преди време Преслава доказа приятелството си към Галена на церемонията на наградите на телевизия Планета.

Тогава Преслава за пореден път стана певица на годината, но се възмути, че Галена дори не присъства в номинациите за тази категория, извика я на сцената и обяви, че споделя наградата си с нея.

Преслава и Галена редовно са заедно както на купони в страната, така и на почивки в далечни дестинации, тъй като и двете обичат екзотика, лукс и красивите гледки в непознати места.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати