Анелия се изложи

Нина НордНина Норд
Джедай
2k350
Анелия

Фолкпевицата Анелия, която бе твърдо решена да покаже на останалите си колежки, че е способна на грандиозни неща, без да усети, се изложи пред съперничките си от фолк-гилдията.

Най-доволна от този факт е дългогодишната й съперничка Емилия, която има дете от бившия съпруг на Анелия - бизнесмена Коко Динев. Двете певици открай време са в борба за вниманието на богаташа към децата им и към самите тях.

Анелия бе наела зала 3 на НДК и само с този факт успя да развесели голяма част от колежките си. За юбилейния си концерт - 10 години на сцената - тя трябваше да избере зала 1 на НДК, смятат всички в бранша, но според слуховете тя избрала по-малката зала, за да е сигурна, че ще е пълна.

Вместо грандиозно шоу, каквото всички очакваха, зрителите на концерта, повечето от които трябваше да стоят прави, получиха зрелище далеч под нивото на концертите на най-голямата фолк телевизия, която всяка година изненадва с пищни декори и ефекти.

Анелия зарадва феновете, които се намираха най-близо до сцената, защото от ниското, в което стояха те, успяха да заснемат бельото й, което се виждаше заради прекалено късата й рокля. Утеха за присъстващите бяха големите хитове на Анелия, сред които и първия, с който всъщност стана известна - "Погледни ме в очите".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати