ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Хубавица утешава Орлин Павлов

Хубавица утешава Орлин Павлов

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Орлин

Певецът Орлин Павлов, който се изявява и като един от новите секс-символи на родното кино, отново е щастливо влюбен, след като любовта му с танцьорката Яна приключи.

Орлин, който срещна любовта в лицето на Яна по време на участието си в танцовото шоу Денсинг Старс, бе оставен на заден план, след като Яна затанцува на сцената на новото издание на риалитито с бизнесмена Петко Димитров.

Петко Димитров

Явно танцовото риалити е добро място за намиране на половинки, след като Яна успява всеки път да се сдобие с нов ухажор.

Красотата на танцьорката и котешките й движения по време на репетициите за шоуто са побъркали от страст навремето Орлин. Според клюката, същото се е случило и с Петко Димитров.

Орлин, според приятелите му, е бил разстроен твърде дълго време от охладняването на чувствата на Яна, с която бил много щастлив. Тя го зареждала с енергия и благодарение на това успял да постигне успехи в последните месеци.

След като бе неофициално изоставен от Яна, талантливият певец и актьор известно време бил в депресия, твърдят клюкари. След това обаче решил, че няма да се поддава на лошото настроение и когато разбрал, че няма смисъл да се бори за сърцето на Яна, поел по нов път.

Той се радвал на близостта на нежна красавица, която събирала погледите на мъжете с дългите си крака и фините черти на лицето си. Орлин, който е известен като ценител на женската красота, бил много доволен от избора си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Котка
Котка
03.06.2013 08:00
Искам да целуна човека написал последното изречение хахахахаха Орлин да не си е взел кон, че да е "доволен".Хахахахаха !!!
0
0