Емануела работи за бебе

Емануела

Фолк звездата Емануела, която от няколко месеца е законна съпруга на богаташа Никола, смята да зарадва с бебе мъжа си. Тя е твърдо решена да роди от богатата си половинка, която е по-млада от нея с няколко години.

Емануела е готова да дари с бебе любимия си, защото иска и момиченце. Тя е споделяла неведнъж, че много иска да си има момиче, защото е убедена, че ще е нейно копие.

Емануела

Тя отсега правела планове какви тоалети ще купува на момиченцето си още от бебе и е убедена, че трябва да поръчва сладки детски дрешки и от чужбина.

Синът на певицата Христо се радва на огромна любов от страна на известната си майка. Емануела, която прекарва голяма част от свободното си време с детето, е щастлива, че то се разбира перфектно с мъжа й.

Емануела не смята, че втора бременност би се отразила на кариерата й, тъй като е убедена в успеха си. След като преживя два пъти унижението да я изоставят преди сватба, певицата най-после намери щастието си с младока Никола.

Затова смята да го зарадва в най-скоро време с една малка Емануела. Певицата иска бременността й да мине през студените месеци, за да й е по-леко и смята да започне с опитите за зачеване в края на лятото.

Неотдавна колежката на Емануела - Джорджия, я обвини публично, че й била откраднала мъжа, но според Емануела това били просто опити за проваляне на отношенията й с Никола.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати