ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Преслава се превърна в Галка

Преслава се превърна в Галка

Преслава

Фолк звездата Преслава, за която напоследък се говори, че е в опасно близки отношения с колегата си Константин, се превъплъти за малко в Галя от Каризма.

Галка, както наричаше в добрите времена на Каризма Миро дуетната си половинка, беше отнесла преди време прозвището закачалка, дадено й от жълти водещи.

Миро

На големия финал на „Гласът на България” Преслава реши да изпее с финалиста от своя отбор дуета на Каризма „Рискувам да те имам”, с който навремето Галя и Миро пробиха на голяма сцена.

След като направиха няколко успешни парчета, Галя и Миро се разделиха и той се превърна в един от най-скъпо платените и търсените изпълнители, а тя проблесна с няколко участия и парчета и след това се изгуби. Миро пък влезе в ново амплоа и се превърна и в откривател на нови таланти.

Във версията на Преси и финалиста й Тодор парчето на Каризма имаше съвсем ново звучене. Вместо да се опитва да имитира провлечения маниер на пеене на Галка, Преслава успя да вдъхне нов живот на стария хит на известния преди години дует.

Според ценители на музиката новият вариант на парчето е доста интересен, но все пак първоначалната версия си остава класика, с която трудно може да бъде сравнявано с ничие друго изпълнение. Миро очевидно бе поласкан от решението на фолк звездата да избере негово парче за финала.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати