ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Николета - гола с Валери

Николета - гола с Валери

Николета Лозанова

Николета Лозанова реши да зарадва феновете си и се снима гола в прегръдка с любимия мъж на екзотичен остров. Красивата плеймейтка отмаря в компанията на съпруга си Валери Божинов и сподели в социалната мрежа снимка, на която се притиска в голото му тяло, а самата тя не е облечена.

Снимката под надслов 18 плюс направо побърка почитателите на горещата красавица, която не спира да ги радва със снимки от всяка своя почивка. Освен любовната снима Николета, известна и като Ни Ло, се снима на брега на океана в стойка мост.

Николета
Снимка: Асен Петров

Нейното послание към дамите е че след целувка от любимия човек сутрин най-важното нещо, което се прави, са физическите упражнения. Николета показва завидна гъвкавост край водата. На тази снимка обаче красавицата е по шарен бански, а любимият й не е край нея.

Хубавата съпруга на Валери Божинов е прочута като любителка на лукса, затова той решил да я изненада и я завел на райски остров - един от Сейшелските. Според самата Николета мястото приличало на рай, затова тя нарича снимките от почивката си "снимки от рая". Дългокраката красавица се радва на обслужване като за милионери и се разхлажда с различни екзотични напитки край водата.

Николета, която излезе от риалити шоуто Къртицата, за да е с любимите си хора, сега дарява с цялото си внимание Валери и двамата карат втори меден месец.

Рейтинг

5 5
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати