ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Антония Петрова - сватбена рекордьорка

Антония Петрова - сватбена рекордьорка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k363
Мис България

Антония Петрова, която след като стана Мис България преди време, получи прякора Мис Крокодил, явно смята да се прочуе като рекордьорка по брой на сватбите.

След като се омъжи за своя любим - бизнесмена Александър Бередин в Русия, тя веднага се нареди в списъка на конкурентките за титлата Мисис Русия. Конкурсът завърши с корона за Антония, а тя се завърна в България, за да отпразнува сватбата си с Бередин и тук.

Когато Антония вдигна първата си сватба в Москва, тя заля социалната мрежа със снимки в типично руски стил. Със сватбения си тоалет миската се снима на Червения площад.

Сега, в противоположност на зимната си сватба, тя е вдигнала сватба в Лас Вегас, където температурата е била над 38 градуса. На сватбата Антония блести в червено, а съпругът й е в смокинг.

Клюкарите вече се чудят къде ще е следващата сватба, защото след като имаха гореща и ледена сватба, би трябвало да предстои нещо екстремно като подводно сватбено тържество.

Според клюката бизнесменът е толкова хлътнал по съпругата си, че с удоволствие изпълнява абсолютно всяка нейна прищявка, която й хрумвала предимно за да се види в медиите, след като те получат снимки от поредната сватба.

Със сигурност той би се преоблякъл и във водолазен костюм, за да зарадва съпругата си, шушукат клюкарите в светските среди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Катя
Катя
07.05.2016 12:03
Първите 5 години от брака са най-сладки. Следващите 5 години си задаваш въпроса: как можах да се омъжа за него? Следващите 10 год. вече знаеш какво мисли, какво ще направи ... и живеете тихо и кротко, защото грижите и проблемите около децата изместват вашите. След 20 години сем. живот - отделни стаи и лично пространство и никой на никого не пречи.
Но богатите не издържат такова дълголетие - развод, нова тръпка, понякога и сватба ... шарен свят!
0
0
Ани
Ани
29.09.2013 01:00
Имат пари, правят. И аз да имах, още една бих си направила за подновяване на 5год. брачна клетва. Стига само сте завиждали на хората. Като не ви кефи, не четете за нея. И аз не я харесвам, но не съм тръгнала да я плюя!
0
0