ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Райна: Коцето ми изневеряваше с Русата Златка

Райна: Коцето ми изневеряваше с Русата Златка

Райна

След последното си участие в риалити формата Биг Брадър фолк фурията Райна реши да бъде напълно откровена и да разкаже цялата истина за краха на връзката си с Константин.

Певицата сподели, че след като влезе в къщата на Големия брат за втори път, е започнала да прави асоциации с предното си участие в предаването, когато влезе заедно с тогавашната си половинка Константин.

В искрената си изповед Райна каза, че именно участието им в Биг Брадър е скъсало емоционалната връзка помежду им, защото тогава тя е видяла Коцето в напълно различна светлина.

Русата Златка

Още докато съжителстваше с Русата Златка, Райна намекна, че плеймейтката се е месила във връзката ѝ с Константин, а след като излезе от къщата изпълнителката разказа как е видяла есемесите, които Коцето и Райкова са си разменяли и от които си личало, че фолк певецът ѝ изневерява.

Освен неприличните съобщения със Златка Константин е флиртувал и с други момичета, което накарало Райна да сложи край на връзката им.

Към днешна дата певицата сподели, че няма никакви чувства към бившата си половинка, дори любовта ѝ към него се е изпарила, докато двамата са били още заедно.

Изпълнителката добави още, че през последните 3-4 години е разбрала, че любовта не съществува, а връзките се градят на взаимни интереси.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати