Емануела със заплаха за живота

Емануела

Фолкзвездата Емануела, която отново е свободна, след като приключи връзката с по-младия си съпруг Никола, получила заплаха за живота си, най-вероятно от ревнива съпруга.

Емануела, която напоследък зачести с артистичните си изяви в Турция, получила кратка бележка със смъртоносната заплаха, която според нея би трябвало да е изпратена от разярена дама.

Тъй като в момента певицата е без сериозен приятел, или поне не го е демонстрирала пред папараците, около името й се забъркват какви ли не любовни интриги.

Тя бе набедена за гадже на различни известни столични тузари, но се оказа, че се е отдала изцяло на работохолизъм, с който да подтисне емоционалната си криза.

Емануела сама подаде документи за развод с Никола, тъй като според нея той не й бил верен. Самата Емануела дори мислеше да роди от младия бизнесмен, който я отрупваше със скъпи подаръци.

После тя внезапно промени решението си и реши, че едно дете й стига. Певицата има зад гърба си неуспешен опит за брак, и то не един. С бащата на детето си тя щяла да подпише, но той я изоставил в сватбения ден. След това за малко да се омъжи за по-младия от нея Денис, син на продуцента й, но двамата се разделиха и тя се запозна с Никола.

Може би заради предишните си неуспехи тя вдигна две сватби с Никола - една скромна, само за единия подпис, и една зрелищна в шоуто "Къртицата".

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати