ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Мариана Попова стана булка на морето

Мариана Попова стана булка на морето

Мариана Попова

Певицата Мариана Попова се разделя с бащата на дъщеря си, понесе се клюката в светските среди. Повод за тази клюка стана изявлението на певицата, че смята да изкара лятната си почивка без компанията на силната си половинка. Истината се оказа далеч по-пикантна от клюката.

Ханес, с когото Мариана се сгоди, докато беше в къщата на ВИП брадър, дълго не успя да убеди певицата да стигнат до сватба. Годежът им продължи близо две години и някои приятели на семейството вече се шегували, че те са решили да спазват старите европейски традиции за дълги годежи.

Оказа се, че певицата най-накрая събрала кураж да вземе важното решение и да каже "Да" на любимия си. Церемонията, макар и само за подбрани гости, била пищна и се състояла в луксозен морски курорт.

Сред гостите на сватбата на певицата били известни наши изпълнители, а според слуховете бил поканен дори бившият президент Георги Първанов, с когото клюката свързваше певицата преди години.

Сватбата е била истинско събитие за дъщеричката на Мариана и Ханес Мария-Магдалена. Преди време двамата споделиха, че обмислят да осиновят дете, но след това аргументираха отлагането на осиновяването, защото все още не е дошъл моментът за това.

Певицата поясни тогава, че за да направят тази важна крачка, трябва да се почувстват финансово стабилни, за да могат да дадат всичко най-необходимо на дъщеря си и новото попълнение в семейството.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати