Цветелина Янева отрича катастрофа

Цветелина Янева

Фолк звездата Цветелина Янева, за която се понесе слух, че е катастрофирала тежко, не издържа и написа на феновете си, че всичко с нея е наред.

Блондинката, която рядко се изказва по повод на клюки по неин адрес, този път решила, че границата е прекрачена и че подобни шеги не трябва да бъдат правени на гърба на никого.

Изпълнителката била много възмутена от факта, че някой си е позволил да споменава, че тя е станала участничка в катастрофа. Това не е първият, нито последният път, в който името на известна певица от фолк гилдията се замесва в катастрофа.

Според някои това се правело от зложелатели, които искали по този начин да стресират както феновете на изпълнителите, така и самите тях, защото телефоните им прегрявали от позвъняванията на притеснени приятели и познати.

Според Цветелина идеята на клюката била да уплаши феновете й и да накара и самата нея да изпита неприятно чувство. Тя обаче просто много се ядосала, защото според нея подобни шеги са абсолютно неуместни, при положение, че по пътищата на страната постоянно стават автомобилни сблъсъци.

Часове наред певицата е трябвало да обяснява по телефона, че нищо й няма и че няма дори и драскотина, тъй като изобщо не е била участник в никаква катастрофа. Това сериозно притеснило близките й, които били направо шокирани от новината.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати