Ще остане ли Емануела самотна майка

Емануела
Снимка: Велислава Каймаканова/FHM

Емануела може и да отглежда детето си сама, тъй като няма сериозен шанс да стане мисис Динева, пъпли гореща клюка из фолк средите. Част от колежките на певицата вече потриват доволно ръце, тъй като късметът може да й се размине.

Светлооката изпълнителка очаква второто си дете от милионерския син Димитър Динев и се говореше, че тя се надява отношенията им да прераснат в нещо повече от родителски.

Близки до певицата издават, че тя искала да покани на сватбеното си тържество всичките си колежки от фолк гилдията, за да се спукат от завист. Желанието й да вдигне сватба с бащата на бъдещото си дете направо я карало да избухва и дори да се опитва да повишава тон на младия си любим.

Това довело до изясняване на отношенията и така фолк звездата най-накрая започнала да подозира, че явно няма да й се наложи в скоро време да си търси бяла рокля.

Емануела

Преди да срещне младата си половинка, Емануела се ожени и се разведе набързо с бизнесмена Никола, който също е по-млад от нея. Двамата дори имаха планове да имат дете, но разводът осуети желанията им.

Според слуховете до сватба нямало как да се стигне, тъй като семейството на Димитър нямало да позволи певицата да има права върху авоарите, натрупани много преди тя да познава младежа.

Според колежки на певицата тя била на седмото небе от щастие, докато имала планове за сватбата, но сега направо щяла да изпадне в депресия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати