Теди Кацарова ще ражда без брак

Теди Кацарова

Певицата Теди Кацарова, която е дъщеря на голямата естрадна изпълнителка Силвия Кацарова, мечтае в най-скоро време да има бебе. Тя обаче не смята да се обвързва с брак.

Тя от доста време е тясно свързана с чужденеца Димитрис, с когото се чувства много щастлива. Двамата вече обмислят създаването на наследник, но певицата не иска да влиза в ролята на булка.

За разлика от много свои колежки тя е на мнение, че бракът не гарантира спокоен семеен живот, а дори може да го разруши, тъй като понякога хората се отпускат прекалено след сватбата и не се грижат за половинката си.

Зад гърба си Теди вече има един неуспешен брак - с финландския си любим Макс, с когото се разведе без много перипетии. Тя споделя, че не е задължително да мине под венчило, за да се чувства обичана от любимия си.

Пред близки приятелки Теди признава, че има известни притеснения за момента, в който ще очаква бебето си. Без да знае защо, тя има чувството, че бременността ѝ ще бъде доста тежка, макар за това да няма никакви сериозни причини.

Все пак страховете ѝ няма да я накарат да се откаже от идеята в близко време да направи Силвия Кацарова баба. Естрадната звезда вече с нетърпение очаква момента, в който ще дундурка внуче.

Теди е убедена, че ще се справи добре с майчинството, тъй като силната ѝ половинка е изявила желание щом дойде моментът, да се включва в смяната на памперси и нощните хранения.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати