ezine.bg»Статии»Звезди»Луиза Григорова отпрашва в чужбина

Луиза Григорова отпрашва в чужбина

Луиза Григорова

Актрисата Луиза Григорова вече е узряла с ново решение за бъдещето си - тя смята, че най-добрият вариант за нея е да живее далече извън страната ни. Тъмнокосата красавица, която стартира кариерата си като модел в модната агенция на майка си, е обиколила света от съвсем ранна възраст.

Затова не е чудно, че след като завърши актьорско майсторство и пробва късмета си пред камера и на театрална сцена, тя иска да потърси по-добър шанс в чужбина.

Най-големият проблем на дългокраката хубавица е кой ще гледа котката ѝ, когато тя замине. Майка ѝ смята, че тъй като Луиза е достатъчно голяма, за да се справя сама с проблемите на любимката си, ще намери решение и за това.

Красивата котка от породата британска късокосместа, която е собственост на актрисата, носи гордото френско име графиня Ан Проспер дьо Лоне. Тъй като Луиза е поела ангажимента да се грижи винаги тя за нея, котката я следва навсякъде, където изящната актриса замине.

Тъй като през последните месеци любимката на почитателите на сериала Стъклен дом играе ролята на Евридика в пловдивски театър, котката живее заедно с нея в града на тепетата.

Луиза обмисля варианти за преселването си зад граница заедно с графиня дьо Лоне, но ще ѝ се наложи да мине през куп медицински изследвания, за да може котката да пътува заедно с нея.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати