Иво Аръков впи устни в красавица

Иво Аръков

Актьорът Иво Аръков, който си спечели популярност не само с участието си в сериала "Фамилията", а и с връзките си с известни българки, отново е в плен на любовта.

Този път обаче приятелката му не е от артистичните или певческите среди и не е свикнала да я огряват светлините на прожекторите. Тя се казва Мартина и приковава погледите на мъжете с перфектна фигура и красиво лице.

За да покаже на всички колко е влюбен в новата си приятелка, Иво доста време са прегръщаше и целуваше страстно с хубавицата пред погледите на много хора в столичен клуб.

Дългокраката Марти е с пухкави устни и фино носле, което много се харесвало на актьора. Той премина през куп неуспешни любовни връзки, които винаги завършваха с раздяла по желание на нежната половинка.

Мария Илеива

Преди време Аръков бил доста близък с певицата Мария Илиева. Тя го запознала с много хора, които след това оказали влияние върху по-нататъшното развитие на кариерата му.

Последва страстна любовна връзка с дъщерята на Христо Стоичков - Мика Стоичкова. Двамата бяха неразделни и се появяваха навсякъде прегърнати или преплели ръце.

После обаче Мика взе решение да се върне в САЩ, като обаче не пожела да бъде придружена от любимия си. Връзката им завърши бързо и Иво преживя раздялата доста зле.

След това се заговори за романтичните му отношения с колежката му Елен Колева, която окончателно се раздели с бизнесмена Александър Найденов.

Сега обаче Иво е щастлив с младата красавица, която няма нищо общо с колегите му и с представителите на светските среди.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати