Кира Найтли имитира оргазъм в заведение

Кира Найтли

Кира Найтли се съгласи да участва в необичаен експеримент, като реши да повтори прочутата сцена от филма Когато Хари срещна Сали. В нея актрисата Мег Райън имитира оргазъм, докато е на маса в заведение.

Във филма, който направи навремето Мег звезда, блондинката се опитваше да докаже на приятеля си, че жените могат успешно да имитират момента на върховно удоволствие.

За да припомни този момент и много други прочути кино мигове, списанието за звезди Венити Феър посвети специален брой на британски актьори и актриси, които са направили кариера в Холивуд.

Като приложение към този проект излиза специално филмче, в което Кира Найтли повтаря едно към едно сцената от старата лента на Мег Райън. За разлика от Мег обаче, която във филма Когато Хари срещна Сали беше облечена съвсем обикновено, Кира Найтли е с вечерен тоалет.

Дългата ѝ рокля е украсена със сребристи аксесоари и с дълги до раменете сребърни обеци. Актрисата, която очаква първото си дете, имитира сцената на Мег Райън, докато е напълно сама в заведение.

След като приключва с имитацията, актрисата спокойно очаква да ѝ сервират поръчката. Кира Найтли неслучайно е била избрана за този експеримент. Въпреки че изобщо не напомня визуално за Мег Райън, Кира Найтли е един от секс символите на Холивуд. Актрисата признава, че много се смяла по време на снимките и споделила, че това е бил един от най-вълнуващите ѝ снимачни дни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати