ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Анелия чака своя принц

Анелия чака своя принц

Анелия

Фолк звездата Анелия все още е в очакване на своя принц, тъй като в момента сърцето ѝ не е заето. Певицата, която е бивша съпруга на бизнесмена Коко Динев, досега има само краткотрайни връзки.

Тя имаше разтърсващи любовни афери, но нито една не задържа вниманието й прекалено дълго, за да прерасне в дългогодишна връзка.

Според клюкари във фолкгилдията това се дължи на факта, че бившият съпруг на певицата я е разглезил прекалено много с вниманието си и засега никой не е успял да постигне неговия мащаб в това отношение.

Анелия е известна с това, че обича да е възприемана като принцеса, а досега все още не се е появил принц, който да грабне вниманието и сърцето й за дълго време.

Певица Анелия

Според откровение на фолк звездата последната й връзка приключила преди повече от година, като причината за раздялата бил фактът, че певицата не била готова да стане майка за втори път, а тогавашният й любим искал точно това.

Анелия признава, че иска един ден да зарадва дъщеря си Ивон с братче или сестриче, но ще го направи, когато усети, че моментът за второто й майчинство вече е настъпил.

Според близки на певицата сега тя се е концентрирала върху кариерата си, тъй като през последните няколко години получава куп награди и е постоянно ангажирана за участия и засега не иска да прекъсне този устрем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати