Преслава скри косата си в Дубай

Преслава

Фолк звездата Преслава зарадва феновете си със снимка от Дубай, на която позира, покрила косата и тялото си с огромна кърпа, напомняща за фередже. Все пак лицето ѝ остава открито, но внушението е като на източна красавица.

Певицата отпочина доста време в Дубай, където е едно от любимите ѝ места за релакс. Тя често отскача дотам с близки приятелки и много обича да отмаря в Дубай с Галена. Преди броени дни обаче Галена се завърна от Сингапур, който избра, за да забрави малко за снежното време у нас.

Преслава се отдала на най-различни екзотични забавления по време на почивката си, едно от които било плуване с делфин. Певицата била много щастлива от миговете, прекарани заедно с дресирания обитател на местния делфинариум.

Той не само пляскал закачливо с перките си Преслава по дланите, но също така и целунал изпълнителката по бузата. Певицата не закъсня да сподели с всички снимката, с която толкова се гордее. На снимката Преслава е със затворени очи и изражение на неописуемо блаженство на лицето, докато делфинът докосва с устните си бузата ѝ.

Въпреки че хич не ѝ се тръгвало от Дубай, певицата се простила с екзотиката, за да успее да се подготви за годишните награди на телевизия Планета, които ще се състоят на 24 февруари. Преслава има номинации в много категории и може да си тръгне от церемонията с повече от една статуетка, пророкуват познавачи от бранша.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
marin
marin
26.02.2015 09:26
Bigi parite o djoba ve u dubai odqt
0
0