Марго Роби крадяла от тоалетните

Марго Роби

Звездата от Вълкът от Уолстрийт Марго Роби в момента е собственичка на солидно състояние, но неотдавна тя си призна, че в началото на кариерата ѝ е било доста трудно с парите.

Понякога тя имала толкова малко средства, че не ѝ оставало за тоалетни принадлежности. Нейна приятелка живеела в хотел и ѝ разрешавала да идва и да си взима от тоалетната всичко, което ѝ е необходимо.

Красивата блондинка не се гордее с постъпките си, но признава, че просто по това време ѝ се налагало по някакъв начин да свързва двата края и затова била принудена да постъпва по този начин.

Днес звездата вече разполага със солидни финансови авоари и си спомня с усмивка за онези времена, когато се е чудела как да си купи сандвич. Кражбите на зашеметяващата блондинка обаче са били по принуда, за разлика от тези на колежките ѝ Линдзи Лоън и Уинона Райдър.

Линдзи Лоън

Преди време Линдзи, чиято кариера в началото беше обещаваща и младата актриса взимаше милиони долари за елементарни роли, реши да се възползва от звездния си имидж и да открадне скъпо колие.

Тя взела за снимки златно колие със скъпоценни камъни, а след това забравила да го върне, като разчитала, че собственикът няма да си го поиска обратно. Той обаче си го поискал, и то с полиция, което предизвика грандиозен скандал.

Кариерата на бившата любима на Джони Деп Уинона Райдър навремето западна, след като звездата бе хваната да краде от магазини за дрехи. След инцидента брюнетката спря да е любимка на режисьорите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати