Галена ще връща славата на Десислава

Галена

Фолк звездата Галена явно е натоварена със задачата да възвърне славата на колежката си Десислава, която неотдавна се завърна в компанията, която я направи известна.

След като години наред блондинката се опитваше да се продуцира сама, накрая се завърнала и сега е доволна, че отново ще е сред най-популярните в бранша. Досега обаче тя не успява да жъне успехите, на които бе свикнала по времето на най-голямата си слава.

Нещо повече - по време на раздаването на наградите на Планета тв преди броени дни певицата се появи в смайващ тоалет, който вместо да подчертае плюсовете на фигурата й, извади на преден план далеч не най-доброто.

Десислава е известна с това, че ту отслабва рязко, ту напълнява. Но когато това се случи, е добре да не подчертава напращелите си прелести в областта на ханша и бедрата, смятат нейни колежки, които през цялото време са на диета.

Десислава
Снимка: desislava.es

Деси, която е известна не само като талантлива фолк и поп-изпълнителка, а също така и като много добра имитаторка на гласовете и маниерите на своите колежки, в момента подготвя нова изненада за феновете си.

Този път обаче тя няма да представлява впито кожено боди, което да покаже тяло, с което не всяка звезда може да се гордее. Напоследък Десислава прекарва много време с колежката си Галена, с която заедно подготвят съвместно парче.

Тъй като Галена е на върха на славата си от няколко години, а е известен факт, че клиповете й стават все по-скъпи и по-атрактивни, Десислава се е насочила правилно, клюкарят във фолк средите.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти