ezine.bg»Статии»Звезди и Клюки»PR Публикации»Искрен Пецов стана татко на годината

Искрен Пецов стана татко на годината

Искрен Пецов стана татко на годината

Латинопартизанинът Искрен Пецов и машинистът герой Димитър Христов получиха наградата „Татко на годината” на церемония в Мраморното фоайе на Софийска филхармония.

Искрен получи от ръцете на журналистката и писател-пътешественик Маги Гигова отличието за несекващата си енергия, която влага в благотворителни участия за помощ на деца в нужда.

Димитър Христов, който не можа да присъства на церемонията, защото беше на поста си, стана герой през декември, когато спаси над 90 души след катастрофа между влак и горящ камион в района на Мурсалево.

На церемонията, организирана за втора година от Асоциацията на брюнетките в България, бе награден и бизнесменът Велизар Данчев, който е отворил сърцето си за деца, нуждаещи се от подкрепа. Призът му бе връчен от Мерлин Арно, бизнесдама и олимпийка, която стана известна и с организацията на благотворителни изложби.

Искрен Пецов стана татко на годината

Специалната награда получи Асоциация „Родители”, която заедно с партньорски организации зарадва татковците в България с кампанията „Да бъдеш баща”.

Цвета Брестничка, председател на асоциацията, и Деян Петров – координатор на кампанията „Да бъдеш баща”, подариха специални плакети на останалите носители на приза „Татко на годината”.

Всеки от наградените получи и разкошна картина от художника Иван Яхнаджиев, както и помощник в домакинството от Дипломат корпорейшън, връчен лично от собственика на компанията Любо Станев.

По време на благотворителния концерт на събитието гостите се насладиха на изпълненията на изящната EVA и нейния татко Теди Георгиев, както и на най-новите песни на Даниела Маринова и Йордан Марков.

На церемонията бяха събрани средства за подпомагане на лечението на 6-годишната Але – Александра Манева, която има нужда от животоспасяваща трансплантация. Всеки, който иска да подкрепи Але в борбата й, може да го направи, като внесе средства по сметката й:

БАНКА ДСК

BIC:STSABGSF

IBAN: BG49STSA93000022460528

Александра Радославова Манева

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати