ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Анджелина Джоли води дъщеря си при бежанци

Анджелина Джоли води дъщеря си при бежанци

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Анджелина Джоли

Холивудската звезда Анджелина Джоли заведе дъщеря си Шайло при деца от бежански лагер в Ливан. Любимката на актрисата, 12-годишната сирийка Хала, станала голяма приятелка с русата дъщеричка на Джоли и Брад Пит, и двете си обещали да са приятелки завинаги.

Анджелина, която от години работи като посланик на ООН и посещава различни бежански лагери, видяла за пръв път Хала преди една година по време на посещението си в Ливан. Момиченцето, което е много красиво, веднага привлякло вниманието на актрисата, известна с добрината си.

Освен красива Хала се оказала и много интелигентна за възрастта си и попитала актрисата дали няма деца. Тя й обещала при следващото си идване в Ливан да доведе дъщеричката си. Шайло, която е първото дете на Джоли и Пит, била очарована от контакта с малкото сирийче.

Двете изкарали заедно почти цял ден, в който играели на различни игри и си разменяли прегръдки. Шайло се запознала с братчетата на новата си приятелка и им обещала, че отново ще ги посети в най-скоро време. Анджелина била толкова трогната от реакцията на дъщеря си, че не се сдържала и дълго плакала.

Джоли и Пит

Джоли е майка на шест деца, като три от тях са осиновени. Когато беше омъжена за режисьора и актьор Били Боб Тортнън, тя осинови камбоджанчето Мадокс, което доведе до раздялата ѝ със съпруга. Той не можел да понася малкия и това вбесило актрисата.

След това Анджелина осинови красивото етиопче Захара, която обличаше с умалени копия на свои тоалети. После на бял свят се появи Шайло Нувел, която е плод на любовта ѝ с колегата ѝ Брад Пит.

Последва осиновяването на виетнамчето Пакс Тиен и раждането на близнаците на Джоли и Пит - Нокс Леон и Вивиен Маршелин. Всичките деца, които не са родени от актрисата, бяха осиновени от силната ѝ половинка и сега носят фамилията Джоли-Пит.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest