Джесика Симпсън цъфна пияна по телевизията

Джесика Симпсън

Джесика Симпсън, която от май месец се кара с мъжа си заради пристрастието си към алкохола, отново се прояви в лоша светлина. Блондинката отишла на снимките на телевизионно шоу с нейното участие пияна и давала интервю в ефир, като фъфлела и се смеела истерично.

През май съпругът на Джесика - Ерик Джонсън не издържа на постоянните й запои и я предупреди, че ще заведе дело за отнемане на родителските й права и ще вземе децата при себе си. Той я заплашил и с развод, но Джесика не приела заплахата му сериозно.

Певицата продължила да си пие всеки ден и да взима успокоителни и приспивателни. Джесика е редовно на първите страници на таблоидите, след като за пореден път се появява някъде залитаща и пелтечеща.

Джесика Симпсън и Ерик Джонсън

Певицата изобщо не изпитва притеснения от факта, че постоянно я снимат пияна, и дори с удоволствие позира пред камерите на фотографите.

След изцепката на Джесика в ефир съпругът й заключил вратите на семейния дом и не я пуснал да излезе няколко дни, докато не се наспи добре и вредните вещества в организма й не се неутрализират напълно. Той дори смята да я настани насила в клиника за лечение от зависимостите.

Съпругът й обаче едва ли ще я изостави, тъй като семейството се издържа от Джесика. Освен мъжа си и двете си деца певицата издържа и сестра си.

А Ерик, чиито доходи са в пъти по-малки от тези на жена си, има и особен фетиш - той редовно се появява на публични места с дантелените бикини на Джесика върху главата си.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати