ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Джена показа новия си

Джена показа новия си

Джена

Джена потвърди, че има нова любов в живота ѝ. Това е колегата ѝ Атанас Стоев-младши от оркестър Канарите.

Оказва се, че Джена има афера с барабаниста от доста време насам. Тя предпочела да крие това в тайна. Връзката им обаче стана достояние на широката публика, след като бившият ѝ годеник – победителят във Вип Брадър Джино, я оповести в национален ефир.

Почитателите на Джино неколкократно изразиха своето желание той да се събере с Джена, за да може най-накрая да изживее щастието, което заслужава. Той обаче бе категоричен, че това няма как да се случи, тъй като певицата вече си има нов.

Думите на Джино свариха Джена неподготвена. След тях обаче тя вече нямаше причина да крие личния си живот в тайна. Малко след признанието на българина с американско гражданство, че фолкфурията го е заменила със свой колега барабанист, тя побърза да публикува снимка в социалната мрежа с младия Атанас.

Атанас е много по-млад от Джена. За момента не е ясно колко сериозни са отношенията им. След връзката си с Джино певицата реши да пази личния си живот в ревностна тайна, тъй като не искаше да привлича излишно медийно внимание. Новата ѝ връзка обаче без съмнение ще вдигне немалко шум.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати