Смях! Натириха Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо

Футболистът Кристиано Роналдо е една от онези звезди, които могат да се похвалят както с невероятно успехи на терена, така и с такива в романтичен план. Този път обаче късметът му изневери.

Кристиано Роналдо ударил на камък в опитите си да сваля испанската актриса Ванеса Ромеро, пишат в Мадрид. На българската публика тя е позната от ролята си в сериала Новите съседи.

Роналдо бил изключително запленен от нежната красота на Ромеро. Той я открил във Фейсбук и я засипал с писма. За да бъде успехът му още по-сладък, той се обзаложил с приятели, че в най-скоро време ще мачка чаршафите с хубавицата. Изненадата му била огромна, когато тя не му обърнала никакво внимание и дори не му отговорила.

Кристиано обаче не се отказва нещо. Поради това той я причакал след нейно представление. И тук обаче ударил на камът. Ромеро показала класа, като тактично отхвърлила всички молби на плейбоя да я изведе на среща.

Това му подействало като леден душ, тъй като до момента той бе свикнал всяка красавица да пада в ръцете му без особени трудности. Явно всяка приказка си има край.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати