ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Шок! Цветин остави Камелия на сухо

Шок! Цветин остави Камелия на сухо

Шок! Цветин остави Камелия на сухо

След като стана ясно, че фолк дивата Камелия е изгонила мъжа си Цветин докато не си намери работа, той е решил да ѝ го върне по най-долния начин. Хрантутникът се зарекъл да не докосва блондинката, докато не го прибере обратно и не оттегли исканията си.

Ками и Цветин са заедно от дълги години. Проблемът е, че когато се запознават, кариерата на фолк певицата набира сили и тя изкарва достатъчно, за да издържа както себе си, така и приятеля си, който в онези години тъкмо завършва училище. Оттогава до днес Цветин няма един работен ден и никакъв трудов стаж.

Финансовите проблеми обаче застигнаха и Камелия. След като напусна Пайнер и започна да се издържа сама, потокът от финанси секна. Тя не издържа и постави ултиматум на Цветин да си намери работа и изнесе багажа му, докато това не се случи.

Вместо да се стегне и най-после да се превърне в стабилен мъж, Цветин е решен да запази положението си такова, каквото е и до момента. Въпреки че не се водят официално разделени, той е категоричен, че ще остави Ками без мъжка ласка.

Мъжът е наясно, че Камелия не може да издържи дълго без секс. Това обаче е нож с две остриета, защото на певицата може да ѝ дойде до гуша и най-после да си намери истински мъж, съобщава КлюкиБг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати