Честито! Азис има още една дъщеричка

Честито! Азис има още една дъщеричка
Снимка: facebook-profil

Фолкпевецът Азис отново умили до сълзи фенове и врагове с поредната си затрогваща постъпка. Краля на фолка за пореден път осинови от улицата бездомно животно, което побърза да покаже в социалните мрежи.

Новата четиринога дъщеричка на Васко е кученцето Бела /виж галерията/, което било намерено със счупени пръстчета на едната лапичка. Въпреки тежката травма в момента малката красавица се чувства прекрасно, защото е на сигурно място и вече е член на семейството, в което ще бъде обичана и обгрижвана, както подобава.

Нека ви представя новия член на моето голямо семейство. С Бела животинките в дома ми стават четири. У дома вече е разхвърлено и шумно, но където и да се обърнеш те очаква една муцунка, която те кара да забравиш за всички неприятности, побърза да се похвали Азис.

Напоследък изпълнителят на култовият шлагер Хабиби нашумя не само с музикалните си проекти, но и с благородното си отношение към безпризорните животни. Когато може, той винаги помага на бедните хайванчета, и както става ясно, с радост ги подслонява.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати