Мадона мачка чаршафите на Тръмп

Доналд Тръмп определено ще е един от най колоритните президенти, които Америка някога е имала. Само преди дни скандалната певица Мадона обяви, че е мачкала чаршафите му.

Певицата винаги е знаела как да шокира света. На концерта си по случай благотворителен търг в Маями тя надмина очакванията. Изпълнителката за пореден път се обяви против новоизбрания президент Доналд Тръмп. Докато Мадона пееше кавър на песента на Бритни Спиърс Знаеш, че си отровен, зад нея се появи актьор, дегизиран досущ като Тръмп.

Тя обяви, че веднъж дори е била в леглото на настоящия президент на САЩ. Това обаче е било само за фотосесия за списание. Мадона останала разочарована – чаршафите му били евтини. Тя изрази недоумение как човек, който открито се обявява против мюсюлманите, не се е сдобил с чаршафи от поне египетски памук.

Мадона не спря с провокациите дотук. След гаврата с Тръмп тя отправи изненадващо предложение към бившия си съпруг Шон Пен отново да се ожени за нея срещу 150 000 долара. Актьорът се качи на сцената и допълзя до краката на Мадона под звуците на сватбения марш. След това се самозаключи с белезници, а Мадона обяви, че все още го обича, под възторжените възгласи и аплодисменти на публиката.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати