Чалгата съсипала живота на Есил Дюран

Ветеранката във фолк средите, певицата Есил Дюран, изплака най-голямата си мъка. Тя е убедена, че чалгата е това, което е съсипало живота ѝ.

Есил слезе от музикалната сцена преди доста време. Тя винаги е била сред най-ерудираните звезди у нас. Оказва се, че зад изчезването ѝ има основателна причина.

Стилна и интелигентна, в един момент от живота си Есил осъзнала, че чалготеките не са за нея и този тип музика я съсипва. Това я вкарало в дълбока депресия.

Чалга концертите вече са рядко срещани явления и са заместени от клубни участия. Това, в комбинация че трябва да пее с диджей, а не с бенд, не се харесало на Есил и тя загубила мотивация за работа. Положението станало още по-зле с участието ѝ в Мюзик айдъл. В началото мислела, че дава шанс на младите, но се оказало, че всичко е фалш и лицемерие, пише Kliuki.bg.

Есил Дюран е лекувала депресията си четири години. Днес тя се е взела в ръце, тренира усилено и обръща повече време на семейството си. В професионален план тя записва нова песен, която няма нищо общо с чалгата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати