Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Оставете да престои за денонощие, измийте и изсушете. Оваляйте в предварително смесените подправки и закачете да се суши....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЩом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари.
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
2
Как по-лесно да изразяваме чувствата си
За щастие, с малко практика и упражнения, може да се научите да изразявате чувствата си и да балансирате емоциите в себе си....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Поставя се на умерен котлон и се вари, докато кремът се сгъсти.
Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка....
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Как да научим по лесно листовките
Първоначално най-вероятно ще ги решавате безуспешно, но с времето ще научите въпросите и тяхната логика, което ще ви спомогне да преминете успешно....
Как да се научим да обичаме тялото си
Може да започвате промяната и да се научите да обичате тялото си, като последвате съветите ни....
Да се научим да баемТова става, когато скришом да се научат думите на баилната формула, както и съпътстващите я магически действия....
15
Да се научим да рискуваме
За да го направим лесно и на практика, ви предлагаме няколко стратегии, които ще ви помогнат да се научите да рискувате.
1.Разберете, че има само два възможни резултата и те не са успеха, и провала....
Да се научим да медитираме сами
Сега, когато можете да давате покой на ума и тялото, може да се научите на следващата стъпка....
Как да се научим да плуваме
Да се отървем от страховете
За да се научите да плувате, се отървете от страха от красивата водна стихия....