Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет причини да започнете да спортувате
Ако започнете да спортувате кръвообращението неминуемо ще се засили, което пък от своя страна ще направи кожата ви да изглежда по-млада и по-свежа.
4. Сексът определено ще бъде по-добър....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Гони ви депресия? Започнете да спортувате веднага
Чували сте, че алергиите са бичът на нашето време. Безспорен факт. Но не само те, а и депресиите и изобщо всички форми на депресивните състояния.
Според проучване от 2017 г около 1 млн. българи страдат от някаква форма...
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Защо трябва да спортуваме?
Редовното спортуване с тежести може да изгради голяма мускулна маса и да предотврати болката от падания, охлузвания и др.;
4....
Как да се мотивираме да спортуваме
Според скорошно научно изследване, лица, които са пожелали да започнат програма с упражнения се подлагат и на кратка образователна програма, която им помага да понесат по най-добрия начин физическите упражнения....
Причини да започнете да тренирате аеробика
Започнете упражненията 3 до 4 пъти в седмицата за по 10 – 15 минути. И когато влезете в ритъм, увеличете времето на тренировката до към 20 – 30 минути, и отново до 4 пъти седмично....
Как да спортувате, ако имате анемия
Започнете бавно и за кратко
Не трябва да се впускате в тренировки на големи дистанции или с висока интензивност. Започнете леко, като включите разходки и йога в тренировъчния си режим....
Как да спортуваме през зимата?
Едни от хората планират да спрат цигарите, други - да започнат да се хранят здравословно, а трети - да започнат да спортуват....
Преди да започнете да готвите месо, прочетете това!
Месото - този ценен дар от животинското царство, който получаваме както от домашни, така и от диви животни, заема преимуществена роля в кухнята. Неговият химически състав: вода, протеини или белтъчини, тлъстини...