Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Анастейша се пусна чисто гола
Световно известната певица Анастейша се пусна чисто гола. На снимката тя прикрива гърдите си единствено с ръката си.
Уникалната по рода си снимка на 48-годишната звезда се появи в Инстаграм....
Гола чорба
Фасулът се нарязва на едро, а картофите на кубчета.
Лукът, доматите и чушките се накълцват на ситно.
Слага се 1.5 л вода да заври.
Посолява се и се прибавят всички продукти....
Гола чорба
Режете фасула на половинки. Картофите режете на кубчета. Лукът и чушката се скълцват.
Варите зеленчуците в подсолена вода, като към тях добавяте джанките....
Дъщерята на Глория е съсипана! Вижте причината
Тежки дни настанаха за дъщерята на Глория – Симона Загорова. Откакто талантливата русенка се появи в музикалния формат Гласът на България и омагьоса журито и публиката, хейтърите ѝ не могат да си намерят място....
Кичка Бодурова ще съди Гъмов, че я нарекъл баба
Според някои обаче до съд няма да се стигне, тъй като Кичка няма да доведе делата си до край, а други добавят, че обръщението баба е повече повод за гордост, отколкото причина да се обидиш на някого....
Орехчетата на баба
След това оформяме топчета от сместа и се овалват в смлените орехи и слагате в чиния.
Накрая ги сложете в хладилника за 9 часа в хладилника, за да се стегнат, след което сервирайте десерта орехчетата на баба....
Закуската на баба
Пече се 20 минути на 200 градуса. Оставя за още пет минути да почине.
Гарнира се с пресен домат....
Сиренките на баба
Сложете от плънката, прегънете и притиснете с пръсти, за да се затвори добре, така че плънката да не изтече при пърженето. Пържете сиренките в сгорещено олио. Сиренките на баба са готови.
Добър апетит!...
Месеницата на Баба
След изваждане се напръсква с вода и завива с кърпа, за да омекне коричката на тутманика. Да ви е вкусно :) Месеницата на Баба е готова.
Източник: Йорданка Димитрова от Кулинарна мрежа...
Пирожките на бабаИзпържените до златисто пирожки се изваждат и се оставят върху домакинска хартия, да поеме мазнината.
Пирожките на баба са готови....
2
Зелник на баба
За да приготвите плънката накълцайте зелето, лука и ги задушете в мазнина, след което добавете и нарязаните магданоз, копър, зелен лук, сол и черен пипер на вкус. Оставете плънката да се охлади....
Пицата на бабаРазточете тестото в тава, намазана с олио. Намажете тестото първо с олио, а после с доматено пюре.
Наредете предварително нарязаните кренвирши, маслини, краставички, чушка и гъби, поръсете царевицата и настържете отгоре...
4
Тиквеника на бабаОт него се разточват 5 еднакви и тънки кори.
Сварете тиквата, отцедете я и я намачкайте на пюре. Объркайте към нея захарта, счукани орехи и оставете да се охлади....
5
Кекса на баба
Сложете да се пече в умерено загряна фурна до готовност.
Нарежете готовия кекс и поръсете обилно с ванилена захар, като я пресеете през цедка. Рецептата е от стария тефтер на баба ми....
Апетитката на БабаВсичко се оставя да поври за 10 минути. Накрая се добавят магданозът и чесънът да поврат за кратко - 5-10 минути....
4
Зелника на бабаЗелето се нарязва на много тънки лентички или се рендосва. В купа смесваме зелето, солта, брашно и водата да се получи смес с гъстотата на кашичка. Ако е необходимо прибавяме още брашно или вода....
8
Картофките на бабаОбелваме и измиваме картофите, нарязваме ги по дължина като баба ги прави по-дебелички. Обливаме ги с вода докато режем чушките на едри парчета.
Изцеждаме ги и ги слагаме да се пържат във сгорещена свинска мас....
1
Саралията на баба(В случая използвам готови кори, но може и да се разточат, ако имате повече време).
Саралията се намазва с масло и се слага на 180° да се пече ....
2