Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от рак
Оризът се сварява в млякото. Прибавят се месото от рак и бульонът, а след това и сметаната. Загрява се.
Подправя се със сол и черен пипер.
Рибната супа се сервира поръсена със зелен лук.
Супата от рак е готова....
Сос към зеленчукови ястия
Сервираме към зеленчукови ястия, много е подходящ за картофи, тиквички или патладжан, може и с други....
Рак бургерът на Спондж Боб
За тези много апетитни веган бургери в чопър се смесват всички продукти за кюфтетата.
От сместа се оформят 2 кюфтета и се приготвят в тиган в малко зехтин, похлупени с капак, до потъмняване.
Обръщат се от другата...
Пълнено авокадо опашка от рак
Разрязаното на половина авокадо се издълбава и вътрешността се нарязва на малки кубчета.
Смесва се с опашките от раци, солта, зехтина, изцедения лимонов сок и нарязаният на ситно копър.
С тази получена смес се пълни...
Защо всяка жена си пада по точно определен тип мъже?Всяка жена е привлечена от определен тип мъже, тъй като природата е заложила на подсъзнателно ниво всяка дама да търси най-добрата си половинка....
2
Газираните напитки – крачката към диабет тип 2
Нови проучвания показват, че пиенето на подсладени със захар напитки като кола вероятно ще повиши значително риска от диабет тип 2 много повече от захарта, намерена в плодовете или дори соковете със 100% съдържание на плодове...
Пиле тип Ропотамо
Пилето се нарязва на големи парчета, осолява се и овкусява с другите подправки и оставяме да поеме подправките.
Лука нарязвам на много ситно, морковите се обелват и се настъргват. В 2-3 лъжици загрята мазнина се изсипват...
Хляб тип СандвичНаправете кладенче в брашното. Сложете в средата всички съставки и замесете гладко тесто (ще ви лепи малко, но това да не ви притеснява).
Намазнете голяма купа и го прехвърлете там. Завийте в стреч фолио и оставете да...
1
Хляб тип Добруджа
Печем хляба тип Добруджа на предварително загрята фурна на 220 градуса 20 минути и още 15 минути на 180 градуса....
Торта виенски тип
Плодовете от двата вида сладко се отцеждат от сиропа и се мариноват с рома.
Тестото се разточва на лист с дебелина 5 мм, от който с помощта на шаблон се изрязват 6 кръга с диаметър 20 см.
В средата на 5 от кръговете...
Курабийки тип Tutku
Към едната част се добавят 2 с.л. какао и се омесва наново. От всяко тесто се откъсват топки с големина на мандарини, омесват се на дълъг и средно тънък фитил....
Ашуре тип купешко
Стафидите се накисват предварително в 250 мл. студена вода и се оставят да набъбнат за 3 часа, докато се свари житото и водата не се изхвърля нито на стафидите, нито на житото, а се добавя после към цялата субстанция....
Питки тип бретцел
Печете питките тип бретцел 30 минути или до хубава златиста коричка.
Използвайте ги за компания на всяко ястие или за направа на бургери и сандвичи.
Страхотни!...
Характерът ни определя любовта към лютотоВсеки човек обича да похапва определени неща повече от други. Интересното е, че това с какво предпочитаме да се храним дори може да определи какъв е характерът ни, смятат учени от САЩ....
1
Зодиите определят предпочитанията ни към спалното бельо
Има зависимост в това как са били подредени звездите, когато са се родили и различните персонални предпочитания в много области на живота. Това се отнася и за спалното бельо.
Хората, родени под знака на огнените зодии,...
Пилешки Късчета тип Happy
Пилешкото филе се нарязва на парченца с дебелина 2-3 см.
Смесете галета, сусам, сол, червен и черен пипер.
Настържете чесъна на ситно и смесете с киселото мляко.
Потопете всяко парче пилешко филе в киселото мляко...
Панирани кюфтета тип шницел
Омесете каймата с изброените продукти, покрийте с фолио и оставете в хладилник за около 2 часа.
Разбийте яйцата, сипете брашно, галета в чинии и започнете оформянето на големи плоски кюфтета.
Всяко потопете в брашно...
Панирани сиренца тип Хепи
Сервираме панираните сиренца тип Хепи в плато с пресни зеленчуци - нарязани и овкусени!
Тези панирани сиренца са голяма вкусотия. Знаете с какво вървят :)...
Хрупкаво пиле тип KFC
Към Хрупкаво пиле може да сервирате салата с пармезан или картофки уеджис.
Да Ви е сладко!...
Мъфини тип руло Стефани
Една кето рецепта, която на вкус наподобява руло Стефани, но се прави като солени кексчета.
Каймата за мъфините се обърква с изброените продукти.
Морковите и чушките нарежете на малки лентички и ги запечете за кратко...