Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
При камъни в жлъчката - отвара от българска роза
3 чаени лъжички изсушени розови цветове от българската роза се запарват с 500 милилитра вряща вода. Запарката кисне около 1 час и се прецежда.
Пие се по 100 милилитра преди ядене 3-4 пъти на ден....
Меден еликсир за мощен имунитет, младост и дълголетие
Съхраняваме медения еликсир за мощен имунитет, младост и дълголетие в хладилник.
Консумира се по 1 супена лъжица преди хранене, два пъти на ден (например обяд и вечеря)....
Чай за вечна младост
Зеленият чай е добро средство за нормализиране на обмяната на веществата, стабилизиране на тегло и тайната за вечната младост....
Десет заповеди за вечна младост
Първа заповед: не преяждайте за вечна младост
Вместо обичайните 2500 калории, се задоволявайте с 1500. Това ще разтовари вашите клетки и ще подкрепи тяхната активност....
Този вълшебен тоник е тайната на вечната младост!
Искате ли да откриете тайната на вечната младост? Ще изглеждате невероятно само след един курс на приемна този еликсир! Рецептата е тествана от много жени и е събрала хиляди ентусиазирани коментари....
Ръжта крие подмладяващи тайниВсички семена и зърна са полезни и благотворни, но някои в по-голяма степен от други.
Ръжта например е била основна храна за финландците от векове. Те са я консумирали главно под формата на ръжен хляб. Финландците ядат...
1
Българска шунка
Залейте свинското филе със зелевия сок.
Сложете го да се вари с подправките до готовност.
След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася с горчица.
Може да се поднесе и студено.
Рецептата е от книгата Деветстотинъ...
Българска мусакаВ маслото се задушават нарязаните на ситно морков, чушка и лук. Слага се месото и се разтрива с вилица, докато стане на трохи.
Добавят се обелените и нарязани на кубчета картофи, червен пипер, чубрица и сол.
Слага...
2
Българска лазаняЛукът и морковът се режат много на ситно. Най-добре ако имате чопър, да го използвате за тази работа.
Зеленчуците се слагат в тиган с малко мазнина и се запържват до омекване. След това добавяме каймата и изчакаме хубаво...
1
Българска пицаНай-напред пригответе съставките за пълнежа, като вместо шунка или салам може да използвате 10-12 филета аншоа или друг вид консервирана в масло риба.
Махнете костилките на маслините. Разбийте доматеното пюре с маслото...
1
Чесън, сьомга и спанак за дълголетие и вечна младост
Сред диетолозите и лекарите съществуват различни схващания относно това кои храни са полезни и кои вредни.
Неотдавна в. Дейли Мирър публикува топ 10 на продуктите, най-полезни за човек, според английски специалисти по...
Печени обезкостени джоланчета по тайна рецептаВземете си килограм обезкостен свински джолан, продават го в месарските магазини нарязан на парчета. Оставете го час на стайна температура.
Загрейте фурната на 200 градуса.
Сложете парчетата месо в тава едно до друго...
1
Хлебна роза
Моята роза клюмна, защото тавичката и беше доста голяма, а аз нямах по-малка :) Но вкуса е страхотен!...
Зелка Роза
Първо се приготвя плънката, като за целта се загрява олио и в него се задушават празът. Щом поомекне добавете зеленчуковия микс. Разбъркайте и добавете ориза, доматите и подправките.
Залейте всичко с около 4 ч.ч. топла...
Баница роза
Всички продукти се разбъркват и от тях се замесва меко тесто. Тестото се оставя на топло, за да втаса. Трябва да увеличи обема си 2 пъти.
Правят си средно големи топчета и се нареждат в намазнена тава, като се почне от...
Желирана роза
В тенджера наливаме портокаловия сок, добавяме захарта и царевичното нишесте. Всичко разбъркваме добре.
Във втора тенджера наливаме млякото, изсипваме ваниловата захар, обикновената захар и царевичното нишесте. Всичко...
Питка роза
Затопляме прясното млякото и към него прибавяме маята, захарта и 2-3 с.л. брашно. В пресятото брашно правим кладенче и изсипваме вече активираната мая, киселото мляко, солта и олиото.
Замесваме меко тесто, намазваме с...
Българска Добуш тортаЗадължително я оставете да престои до следващия ден, преди да разрежете българска Добуш торта....
3