Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Точките отново на мода
Има няколко неща, които почти не излизат от мода – тигрово-леопардовите шарки (поне на нашите географски ширини), комбинацията черно-бяло и през последните години оказа се - точките.
Да поговорим по-специално за точките...
Тънките коланчета отново на мода
Относно цветовете – гамата, в която трябва да са решени коланчетата, следва нюансите на модните за този сезон - сиво, кафяво, бежаво, черно или бяло....
Агнешко на барбекю в Тандури стил
Сервираме вкусното агнешко на барбекю със свежа салата или със зеленчуци на скара.
Агнешко на барбекю в Тандури стил е наслада за сетивата....
Тези удобни обувки отново са на мода!
Те бяха фаворит на много дами през деветдесетте години, а ето, че днес отново са модните подиуми. Ако още не сте се сдобили с чифт от тези удобни обувки, вижте в следващите редове защо да го направите....
Печен джолан на фурна в ресторантски стил
Трябва да се внимава при сервиране, защото печените джолани на фурна могат лесно да разпаднат от кокала.
Да ви е вкусно с моя страхотен печен джолан на фурна в ресторантски стил....
Див лаврак на фурна в баски стил
Нарежете картофите на тънки кръгчета от около 2-3 мм. Лука направете на тънки полумесеци.
Подредете в тавата на един пласт, като може да застъпвате леко....
Татусите с бяла къна отново са на мода
И през този летен сезон белите татуировки се превърнаха в сензация сред дамите. Този тип татус нашумя още преди повече от десетилетие, но след като наскоро редица холивудски знаменитости изрисуваха с тях загорелите си тела...
Не крийте посивялата си коса! Отново е на мода
/undefined Това, от което се страхуват повечето жени с напредването на годините, е не числото, а от фактът, че ще остареят. Но снимки на 39-годишния фотограф Джесика Лненика показват, че в остаряването и побеляването...
Обемните палта с дълъг косъм отново са на мода
Позабравените пухкави палта с дълъг косъм се завърнаха отново сред модните тенденции и дори са една от най-харесваните и актуални връхни дрехи за по-студените дни от годината....
Една ретро тенденция при обувките отново е на мода
Заостреният им връх издължава краката, а елегантността им ни връща отново в периода на златния Холивуд....
Тенденциите от 90-те, които отново са на мода
Изрязаният топ – отново на мода е късият и изрязан топ, който напълно ще открие корема ви....
Квас от червено цвекло - супернапитката, която отново е на мода
След като го обелите, отново го измийте. Също така бъдете внимателни с водата от чешмата - първо, тя трябва да се превари и охлади и чак след това да я добавите към цвеклото....
Целината отново е на мода. Ето как да я приготвите
Целината е сред онези продукти, които се считат за универсални, тъй като може да бъде използвана както за приготвянето на супи, салати, предястия и основни ястия, така и за сокове, коктейли и др.
Целината...
Омлет във френски стилМагданозът се наситнява, или друг вид зелени билки, и се прибавя към яйцата, отново се разбива.
Маслото се разтопява в тигана, изчаква се да се сгорещи и се изливат яйцата....
2
Фокача в Аржентински стил
Оставете отново на топло, за да се надигне тестото.
Изпечете във фурна до 200 градуса, до получаването на кафеникав загар.
Фокачата в Аржентински стил е готова....
Паста в гръцки стил
Пенето се пече на 180 градуса за около 50-60 мин.
Пастата в гръцки стил е много вкусна!
Източник: BuzzFeed
Забележка: Тази рецепта е вид гръцко Пастицио....
Палачинки във френски стил
Поради липсата на захар тези палачинки във френски стил могат да се сервират както със сладко, така и със солена плънка....
Телешко в терияки стил
Поднасяме телешко в терияки стил със салата върху канапе от сварен басмати ориз и поръсваме със сусам....
Сьомга в мексикански стил
С помощта на царевичните обелки завийте сьомгата и изпечете рибата в загрята на 200 градуса фурна за 20 минути.
Сьомгата в мексикански стил е готова....
Пилешки гърди стил Калабрезе
Заедно с тигана се поставя във фурната на 200 градуса за 15-20 мин, докато се разтопи моцарелата и получи хубава запечена коричка.
Пилешките гърди стил Калабрезе са много вкусни.
Източник: MasterChef J....
Сирене в италиански стил
Сиренето в италиански стил е много вкусно.
Източник: MasterChef J. Mielle
Забележка: Ползва се тиган с добро незалепващо покритие. Топките от сиренето повече време се пекат на котлон, отколкото да се пържат....
Пълнени камби - мой стил
Отгоре разпределям филаделфията по равно на всяка чушка. Поръсвам отгоре със сол и малко черен пипер. Запичам пълнените камби - мой стил до златисто.
Бон Апети!...
Нудълс в индонезийски стил
Спагети нудълс в индонезийски стил за една по-интересна вечеря или пък обяд....