Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Любимите мини пици на децата
Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.
Любимите мини пици на децата могат да бъдат приготвени за парти или рожден ден....
Какъв пример трябва да даваме на децата си
Примерът, който даваме на децата си като техни родители, е изключително важен за възпитанието им....
Брад Пит заведе четири от децата си на лакомства за Великден
Таткото също се е погрижил да вземе лакомства и за вкъщи за близнаците Нокс и Вивиан.
Събитието беше организирано в полза за изследвания и лечения на кожни заболявания при децата....
Забавна зеленчукова салата за децата
Какъв по-забавен начин да подредим зеленчуците във формата на позабравеното кубче на Рубик. Разнообразен вариант за зеленчукова салата, поднесена на малчуганите....
Билки, които можем да даваме на децата
Разбира се, преди да ги използвате, първо трябва да се консултирате с вашия лекар, особено ако ще давате билки на малки деца....
Забавна и питателна закуска за децата
Оформяме на бухалчетата очички и човка, а от листо спанак, разполовено на две, поставяме крилцата.
На "момата" поставяме цвят от розмарин. На мишлето слагаме уши от резенчета репичка, мустачки и очички....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Давайте сладко на децата по много, но рядко
Давайте на децата по-рядко от сладките неща и следете за устната им хигиена....
Распутин дава кобилата си на децаСорента не е много висока, което я прави много добра за хипотерапия – терапия с коне, която е много ценна за болните деца....
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Милинки Стой си в къщиСлед което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
1
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес....
8
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Любимото ти лакомство издава какъв си
Тези хора са много добри слушатели и умеят да дават правилни съвети на хората около себе си;
- Бисквити – любителите на бисквитите са изключително верни приятели, които обичат да откриват нови хоризонти пред себе си...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка.
Сервират се със студена бира или червено вино!
Добър апетит!...
1
Как да си направим домашна юфка
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто.
Вече знаете как да си направите домашна юфка.
Добър апетит!...
Украински борш по мой си начин
Половината цвекло, половината морков и целината обелваме и нарязваме на сламка. Картофите нарязваме на кубчета. Слагаме и една чушка.
3. Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути....
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...