Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Десет причини да откажете цигарите
Освен това пушенето може да е причина за появата на много кожни болести, намалява се достига на полезните вещества и витамините до кожата, които й помагат да бъде защитена от повреждане....
Десет причини да консумираме годжи бериГоджи берито, суперхраната която добива все по голяма популярност у нас, задължително трябва да присъства в менюто ви. Приемът му носи много ползи. Ето кои са те:
По-добро храносмилане. Плодът благоприятства производството...
1
Десет причини да ядем повече карфиол
Карфиолът е изключително здравословен зеленчук и важен източник на хранителни вещества. Той съдържа уникални растителни съединения. Освен това е лесно приложим към всяка диета. В тази статия ще ви запознаем с 10 здравословни...
Питка за приятели
После я вадя от тавата и оставям питката за приятели върху скара да се охлади леко.
Пак е покрита с кърпа.
Да ви е сладко!...
Погача за приятели
В моя случай това ми отнема около 1 час и 30 минути, докато погачата за приятели е напълно готова....
Картофена салата за приятелиКартофите се сваряват добре, но да не са на каша. Белят се и се режат на кубчета. Добавят се другите съставки и подправките и се разбърква добре.
Приятелите ви ще си оближат пръстите!...
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Защо никога не бива да носиш дрехите на приятелки?
Носенето на дрехи на починал не бива да се допуска от всяка гледна точка. Енергетиката на такива дрехи е силно отрицателна. Тези дрехи са с мъртва енергия....
Десет начина моментално да подобрите живота си
Повечето ви колеги и приятели не говорят и не мислят за вас в 99 процента от времето си.
Затова тяхното отношение към вас не трябва да влияе върху настроението ви. Не вярвайте на емоциите....
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1