Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Есмер си прибра ДжизъсаЕсмер си прибра Джизъса
Татарката Есмер Омерова се оказа много мека. Тя за пореден път прибра съпруга си, българския футболист Благой Георгиев. Връзката между Есмер и Благой може да се определи като истински сериал. Танцьорката за пореден път...
Джизъса побеляДжизъса побеля
Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, побеля. Едва на 34 години, многото ядове си казаха думата. Представата, че Джизъса живее като в приказва, май ще се окаже чиста проба лъжа....
Как да преобразим тялото си?Как да преобразим тялото си?
Всеки иска да притежава завидна фигура, но често нещо не достига за получаване на желания ефект. Съществуват обаче няколко групи упражнения, които биха трансформирали тялото за много кратък период от време. Разбира се е нужно...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло. Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Приеми едномесечно предизвикателство и преобрази тялото сиПриеми едномесечно предизвикателство и преобрази тялото си
По-красива коса Изключването на вредните храни от твоето меню ще се отрази чудесно и на гривата ти./page page3....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност. По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
Оставяме го да се охлади преди консумация....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух! Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Черната Златка се превърна в Благо ДжизъсаЧерната Златка се превърна в Благо Джизъса
Плеймейтката Златка Димитрова бавно и сигурно се преобразява и се превръща в Благо Джизъса. Откакто разбра, че е бременна, тя ежедневно обикаля църквите и манастирите. Силиконката е тотално променена....
Бившата на Джизъса се сгоди за милионерБившата на Джизъса се сгоди за милионер
Красивата Куини-Алис, жестоко използвана и в последствие зарязана от Благой Георгиев, се сгоди. Приятелят ѝ, Вълчо Арабаджиев, не само не я е зарязал, но и я е сюрпризирал с годежен пръстен. Милионерският наследник...
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Как се почиства сребърна гривна?Как се почиства сребърна гривна?
Защо потъмняват сребърните гривни? Всяка жена има поне две сребърни гривни, които носи с повод и без повод....
Буйна грива без химияБуйна грива без химия
Всяка жена иска да блесне с гъста и лъскава коса, но често се случва вместо това да събужда съболезнователни погледи с редичка коса без блясък. Тайната не е в шампоаните, нито в балсамите и маските, а най-вече в това с какво...
Да си направим сами енергийна гривнаДа си направим сами енергийна гривна
3
Ако искате да забогатеете, направете си гривна в жълт цвят и добавете метални елементи. Оранжевата гривна ще ви пази от завист. Ако не ви достига решителност, ще ви помогне черно-бяла гривна....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Сваряват се до полуготовност. Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата. Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....