Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Повечето хора не разпознават флиртаПовечето хора не разпознават флирта
Две изследвания на американския учен Джефри Хол от Университета на Канзас показват, че съвременните хора не успяват да разпознаят флирта и да го разграничат от учтивостта. Според резултатите от двете проучвания на американския...
Как да разпознаваме златотоКак да разпознаваме златото
4
Съществуват няколко метода, чрез които можем в домашни условия да разпознаем дали златните бижута, които притежаваме са истински, само позлатени са или за съжаление съдържат всичко друго, но не и злато. Трябва да се отбележи...
Как да разпознаваме подготвителните контракцииКак да разпознаваме подготвителните контракции
Нито една жена не би искала да пристигне в болницата твърде рано или да започне да ражда в колата, на път за родилното. За това е хубаво всяка бременна жена да бъде наясно с две неща, а именно каква е разликата между родилните...
Как да разпознаваме отровните гъбиКак да разпознаваме отровните гъби
Ненавременното разпознаване на симптомите може до доведе до чернодробна и бъбречна недостатъчност, и до смърт. Бялата мухоморка вирее и в широколистни, и в иглолистни гори....
Как да разпознаваме истинското маслоКак да разпознаваме истинското масло
3
Експертите казват, че има 2 основни показателя, по които да разпознаваме фалшивото масло. За съжаление, едва след като сме купили и отворили пакетчето, можем да разберем дали продуктът е истинско масло или не....
Как да разпознаваме опасните бенкиКак да разпознаваме опасните бенки
Бенките могат да се появяват на различни места по тялото, като определени изменения в техния вид могат да сигнализират за опасно заболяване. Затова внимателно трябва да оглеждаме бенките си за тревожни признаци....
Как да разпознаваме опасната пластмасаКак да разпознаваме опасната пластмаса
Пластмасата може да причини различни вреди на организма, а някои лекари и проучвания дори казват, че определени вещества от нея са канцерогенни. За да разберем обаче до колко е опасна, трябва внимателно да четем етикета...
Как да разпознаваме качествения мед?Как да разпознаваме качествения мед?
Някои хора се съмняват в качеството на меда, когато е кристализирал. Трябва да се знае, че кристализацията на меда е естествен физически процес и зависи от състава на меда и условията на съхраняването му. Пчелният мед...
Мързелив тутманик за заети хораМързелив тутманик за заети хора
Разбийте с телена бъркалка яйцата. Добавете към тях пресятото брашно, олиото и киселото мляко, в което сте угасили содата. Разбъркайте содата, добавете натрошеното сирене и разбъркайте пак. Получената гъста каша...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Диетична баница за хора с ХашимотоДиетична баница за хора с Хашимото
4
Смесвате захарта и тиквата, можете и малко канела да добавите в сместа ако е по ваш вкус....
Лек за хора, страдащи от запекЛек за хора, страдащи от запек
1
Сместа трябва да престои поне 12 часа в хладилник, за да набъбне чията. В продължение на 1 седмица, сутрин на гладно се приема по 150 мл от йогурта. Ефективен лек срещу запек....
Боб по манастирски за бързащи хораБоб по манастирски за бързащи хора
Избирате дали да ги обработите термично преди това. Добър апетит!...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да разнообразим скучното ежедневие?Как да разнообразим скучното ежедневие?
Научете нещо ново Емоцията от научаването на нови неща и стремежът на човека да се развива превръщат скучното ежедневие в изпълнено със смисъл и енергия....
Диетична тиквена паста за хора с ХашимотоДиетична тиквена паста за хора с Хашимото
4
Тиквата се почиства, нарязва се на дребно и се сварява до омекване, пюрира се и се смесва с маслото и млякото. Тиквеното пюре се смесва с предварително разбитите жълтъци и с фурмите, смлените тиквени семки, оризовия грис...
Кокосово-бананов сладкиш за хора с ХашимотоКокосово-бананов сладкиш за хора с Хашимото
Фурмите се обелват и махат костилките. Всичко се слага в блендера в последователността от списъка и след пълно смесване на продуктите се изсипват в намазнена тавичка. Сладкишът се пече на 220 градуса до порозовяване...
Как да разпознаваме истинския екстра върджин зехтин?Как да разпознаваме истинския екстра върджин зехтин?
Окачествяван като "течно злато" от Средиземноморието, зехтинът крие много тайни. Смята се за една от суперхраните, които помагат на организма ни да е здрав, а в същото време се грижат и за добрия ни външен вид, влизайки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....