Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемски
Свинският врат по бохемски е много вкусен!...
Как да се отървем от мазнините по бедратаКак да се отървем от мазнините по бедрата
Няколко съвета за красиви бедра, без мазнини и други несъвършенства! Ето как да се отървем от мазнините по бедрата! 1. Повече ходене – правете дълги разходки, тичайте в парка или където ви се прииска....
Начини да се отървем от мазнините по коремаНачини да се отървем от мазнините по корема
Захарта, за разлика от храни като протеини, въглехидрати и мазнини, пречи на рутинния контрол на апетита, което води до освобождаване на мазнините....
Печен свински врат по китайскиПечен свински врат по китайски
Разполовете свинския врат по дължина на 2 дълги парчета. Смесете месото заедно със соевия сос, шерито, кафявата захар, меда, боята, счукания чесън, подправката 5 вкуса....
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои 3-4 часа. След това се пече в тава под капак за 10 мин....
Свински врат с картофиСвински врат с картофи
2
Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
Свински врат на скараСвински врат на скара
Може да се добавят и подправки, който обичате. Нареждаме пържолите, така че да са добре омазани с маринатата. Престояват минимум 2 часа в хладилник. Печем на загрята предварително скара до готовност....
Агнешки врат в гювечАгнешки врат в гювеч
Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер. Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко. Вадим и изсипваме в гювеча. Обелваме картофите и ги слагаме цели....
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Вратът се поставя в нея и се натрива с тази смес. Пресният лук и чесънът се нарязват на пръчки колкото ширината на врата и се поставя по 3 резена от двете във всеки процеп. Олиото се слага на дъното на гювеча....
Свински врат на тиганСвински врат на тиган
Връщаме пържолете в тигана, заливаме с виното и покриваме с капак да се задушат. Поднасяме пържолите поляти с получения сос....
Ето причината, поради която не можете да се отървете от коремните мазниниЕто причината, поради която не можете да се отървете от коремните мазнини
Чудили ли сте защо за някои хора е толкова трудно да се отърват от коремните мазнини? А може би и вие сте от тях и въпреки редовните упражнения и тренировки талията ви не намалява....
Как да се отървем от болките във врата?Как да се отървем от болките във врата?
Каква трябва да направите, за да се отървете от болките във врата? Разтягането може да ви помогне....
Ето как да се отървете от продължителната кашлицаЕто как да се отървете от продължителната кашлица
Кашлицата представлява естествен рефлекс на тялото, чиято цел е да се прочистят дихателните пътища между гърлото и дробовете. Продължителната кашлица е изключително неприятна, но в следващите редове ще ви предложим...
Свински врат в зелев листСвински врат в зелев лист
В зелев лист сложете по 1 с.л. от сместа с праз и едно парче от месото. Загънете като сарма. Наредете ги в глинен гювеч. Залейте ги със зелев сок един пръст под нивото на сармите....
Ароматен свински врат на фурнаАроматен свински врат на фурна
2
След дългото печене махаме фолиото, маже се с глазурата, всичко е смесено предварително в чашка. Запича се за 15 - 20 минути до златисто, оставя се да изстинe, поднася се със сос от гъби по желание....
Свински врат с разни зеленчуциСвински врат с разни зеленчуци
Загрейте фурната на 140-150 градуса, покрийте тавата с фолио и сложете във фурната да се пече за 5 часа. Почистете и нарежете морковите и картофите на по едри парчета....
Печен Агнешки Врат на ФурнаПечен Агнешки Врат на Фурна
Може да се сервира със соса от печенето и салата по избор....
Пиян свински врат на фурнаПиян свински врат на фурна
1
Свинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см. Всяка се овкусява с черен пипер, шарена сол и пикантина....
Печен агнешки врат и плешкаПечен агнешки врат и плешка
Оставяме така да престой около 2 часа. В купа объркваме червен пипер, черен пипер и джоджен. Всяка предварително осолено парче овалваме в сместа от всички страни и след това запечатваме, като овалваме в олио....
Печен Свински Врат с КартофиПечен Свински Врат с Картофи
Малко преди да е готово извадете и добавете лютеница, поразбъркайте и пак поставете тавата във фурната да се позапече за последно....
Печен свински врат на фурнаПечен свински врат на фурна
1
Печеният свински врат на фурна е готов....
Сушен Свински Врат с чубрицаСушен Свински Врат с чубрица
Сложете вътре добре почистения от жили свински врат и оставете да престои едно денонощие. След това извадете месото и оставете да се отцеди добре....
Печен свински врат в пликПечен свински врат в плик
Печеният свински врат в плик е готов....
Свински врат с гъбен сосСвински врат с гъбен сос
Ако искате сосът да е по-течен, сипете малко вода. Залейте със соса пържолите, а гъбките сложете отстрани. Поднесете топли. Свинският врат с гъбен сос е много вкусен....
Маринован шпикован врат в гювечМаринован шпикован врат в гювеч
1
Течността трябва почти да покрива месото. Сложете гювеча в студена фурна и печете свинския врат първоначално на 220 °C за 1 час, след което намалете температурата на 160 °C и печете още 2 часа....