Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коктейл Зелената ЛейдиКоктейл Зелената Лейди
Пресипваме в охладена коктейлна чаша и можем да се насладим на енергизиращия коктейл Зелената Лейди....
Toрта Кралица ЕлизабетToрта Кралица Елизабет
Оставяме изпечената торта да се охлади. През това време приготвяме айсинга. В касерола смесваме маслото, кокоса и кафявата захар. След като маслото се разтопи прибавяме и сметаната....
Сладкиш Кралица ЕлизабетСладкиш Кралица Елизабет
Яйцето се разбива със захарта за кратко, добавя се олиото, водата, брашното с бакпулвера. Накрая ванилията и орехите. Фурмите се сваряват 2-3 минутки. Нарязват се с нож и се смесват с тестото....
Кекс Кралица ЕлизабетКекс Кралица Елизабет
Накисваме фурмите в топла вода за няколко минути, след което ги наситняваме и ги миксираме с останалите продукти за кекса. Изсипваме полученото тесто в подходяща форма или тава. Печем в загрята фурна до суха клечка....
Коктейл Драконова ДамаКоктейл Драконова Дама
Прекрасен коктейл Драконова Дама....
Сладкиш Черна ДамаСладкиш Черна Дама
След като домашния сладкиш отново се охлади, гарнирайте с разбитата сметана и поръсете с шоколадовите пръчици. Сочен и лесен сладкиш Черна Дама, в който ще се влюбите от първата хапка!...
Коктейл Бялата ДамаКоктейл Бялата Дама
Пресипваме в охладена коктейлна чаша готовия коктейл Бялата Дама....
Коктейл Моята Красива ДамаКоктейл Моята Красива Дама
Прехвърляме в коктейлна чаша и се наслаждаваме на прекрасния коктейл Моята Красива Дама....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Запознайте се с Луис - мъжът елфЗапознайте се с Луис - мъжът елф
В днешно време все повече хора прибягват до услугите на пластичните хирурзи, за да се сдобият с мечтаното лице или тяло. И докато някои се стремят към визия на известни актьори, други искат да се превърнат в копие на...
Принцесата на Великобритания се казва Шарлот Елизабет ДаянаПринцесата на Великобритания се казва Шарлот Елизабет Даяна
Шарлот Елизабет Даяна е името на новата принцеса на Великобритания, която се роди на 2 май. Новината бе съобщена от представители на кралското семейство....
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....