Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо днешните връзки се разпадат толкова бързоЗащо днешните връзки се разпадат толкова бързо
Мъжете се държат много по-женски, а жените много по-мъжки – факт, който води до бързо разпадащи се връзки и самотно живеещи мъже и жени....
ЗадъхванеЗадъхване
Причини за задъхване Редица са заболяванията, които могат да причинят задъхване. Така например този здравословен проблем може да е сигнал за заболявания на сърдечно-съдовата система или астма....
ЗадъхванеЗадъхване
Лечение на задъхване След като лекарят установи точната причина за задъхване, той формира курс на лечение, който зависи от конкретното заболяване....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Бързо кремчеБързо кремче
Бързото кремче е готово....
Бързо ТирамисуБързо Тирамису
7
Бързото Тирамису е готово....
Бързо гювечеБързо гювече
Полива се с малко олио и се пече за 15 минути на 190 градуса. Чуква се яйцето и гювечето се връща във фурната за кратко, да се изпече яйцето....
Бързо кьопоолуБързо кьопоолу
Нарязваме чушките и патладжана на парчета. Посоляваме, слагаме зехтина и оцета, посипваме с черен пипер. Слагаме сместа в дървен съд, добавяме счукан чесън и размачкваме докато патладжанът стане на каша. Поръсваме...
Бързо ходене - защо е толкова полезно?Бързо ходене - защо е толкова полезно?
Бързото ходене е комбиниране на полезното с приятното, което превръща тази физическа активност в забавление....
Защо саксийните ми теменужки умират бързо?Защо саксийните ми теменужки умират бързо?
Въпреки това трябва да знаете някои основни правила при отглеждането им, за да не се чудите защо саксийните Ви теменужки умират бързо. Ето някои ценни напътствия: 1....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Нишестето в него бързо се утаява, затова преди всяко загребване с черпака, тестото трябва да се разбърква добре. В намазнен тиган се изпържват палачинки. От всяка страна се мажат с масло....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Котлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре. Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
Разликата между двете рецепти е, че в първата по-дълго време засъхват и повече се слепят, вероятно това се дължи на добавката на брашно, докато при втората рецепта бързо засъхват и най-вече, което на мен ми харесва, че се...
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Канелено бързо изкушениеКанелено бързо изкушение
Пече се на 170 градуса. Готовия бърз сладкиш начупете неравномерно в една голяма чиния. Канеленото бързо изкушение е готово....
Бързо Сладко АсортиБързо Сладко Асорти
2
Бързото Сладко Асорти е готово. Добър апетит!...