Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се възстановим след секциоКак да се възстановим след секцио
Колкото и вълнуващ да е краят на бременността, раждането изключително натоварва женското тяло, особено ако то е било подложено на секцио....
Коремът след секциоКоремът след секцио
След секцио тялото се възстановява по-бавно, отколкото при естествено раждане и с това са запознати всички жени, на които им предстои раждане....
Защо невролозите препоръчват да пием редовно витамин В4Защо невролозите препоръчват да пием редовно витамин В4
Холинът е есенциален нутриент, който принадлежи на групата на водоразтворимите витамини В. Нарича се още витамин В4. Той е необходим за нормалното протичане на редица функции на клетъчно ниво. Има някои виждания, че холинът...
Кои плодове се препоръчват при диабетКои плодове се препоръчват при диабет
Придържайки се към такава проста препоръка, възможно е кръвната захар да се поддържа на нормално ниво. Освен това, е необходимо да се вземе предвид и обемът на изядената част....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Червен конец на китката се препоръчва от КабалаЧервен конец на китката се препоръчва от Кабала
33
Много известни личности от цял свят напоследък носят на лявата си китка червен конец. У нас това се смята за сигурен начин човек да се предпази от уроки, а в цял свят се прави заради увлечението на все повече хора по религиозното...
Секцио се налага по-често при възрастни родилкиСекцио се налага по-често при възрастни родилки
Дамите, които са решили да имат дете след 40-годишна възраст, са три пъти по-изложени на риск от цезарово сечение, отколкото по-младите жени. Това показват резултатите от скорошно проучване, в което участие са взели повече...
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Предимства на сватбите в по-тесен кръгПредимства на сватбите в по-тесен кръг
В последните години сред младите влюбени, решили да се врекат в любов и да узаконят връзката си, сватбите в по-тесен кръг се превръщат във все по-предпочитан вариант....
Тези неща не се препоръчват на бременни жениТези неща не се препоръчват на бременни жени
Все пак, здравето и безопасността на бебето са от съществено значение, затова вижте 5 неща, които не се препоръчват на бременните жени. 1....
Кои храни се препоръчват при къркорене на стомаха?Кои храни се препоръчват при къркорене на стомаха?
Къркоренето на стомаха е изключително неприятен за всички ни момент, който предизвиква дискомфорт и оказва видимо неразположение, особено когато се намираме на публично място. Процесът на къркорене обаче е реакция на организма...
Пилето, в което ще се влюбитеПилето, в което ще се влюбите
2
Изважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено. Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата. Добър апетит!...
Топяща се в устата шоколадова тортаТопяща се в устата шоколадова торта
1
Шоколадовият крем се приготвя като на водна баня се разтопява шоколадът. Маскарпонето и разбитата сметана се смесват и разбъркват до получаване на гладка смес. Към тях добавяме и поизстиналия шоколад....