Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да заспя бързо?Дайте воля на въображението си и ще заспите бързо, а на сутринта ще се събудите с усмивка....
2
Отвара след преяждане
Оставете да се запари за 10-15 минути и прецедете отварата.
Сместа можете да овкусите с няколко капки масло от лимон.
Отварата се пие през целия ден....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Ястие След 10 години
Обръща се да се задържи добре от двете страни. Поставя се в чиния като канапе.
От заешки заден бут, престоял 1 час в мляко и кока-кола, се пресова пържола. Обезкостява се и се запържва с ким и кимион в масло....
Чий кюфте с лед
Така продължаваме докато свърши ледът и се разтопи всичко хубаво, след този процес минава около половин час....
Прасковен слаш с лед
След това се вадят и се пасират заедно с йогурта.
При непрекъснато пасиране се добавя медът и ледът. Разпределя се в чаши и се сервира веднага....
След раздялата – как да се възстановим по-бързо?
Посещенията на нови и различни места зареждат и помагат по-бързо да забравите преживяното....
Изпитаните методи, помагащи ни да заспимПричините за безсънието могат да бъдат различни, но тези техники със сигурност ще ви помогнат да заспите по-бързо....
1
Как да заспим за 60 секунди
Именно затова е много важно не само да се наспивате, а и да умеете да заспивате бързо. Така ще имате поне минимум 7 часа дълбок сън, за да си починете наистина добре и организмът ви в това число....
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестени
Варете ги около 15 минути след момента на завиране на водата.
Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка.
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
Домашен протеинов шейк след тренировка
Домашен протеинов шейк за възстановяване след тренировка е вкусен и може да си приготвите много лесно и бързо....
Съвети за бързо възстановяване след секцио
Независимо от които сте, сме ви подготвили няколко изключително полезни съвета за бързото възстановяване след секцио. Ето ги и тях:
1....
Три техники за визуализация, които ще ви помогнат да заспите бързоВизуализацията е средство да успокоим ума си, така че да укротим безпокойството и тревогите от деня и да заспим бързо. В галерията ни може да се запознаете с 3 техники, които ще са ви полезни срещу безсъние....
1
Бързо ТирамисуНастържете шоколада отгоре (може да ползвате и шоколадови пръчици).
Поставете тирамисуто в хладилника за няколко часа преди сервиране.
Да ви е сладко!
Бързото Тирамису е готово....
7
Бързо кьопоолу
Нарязваме чушките и патладжана на парчета. Посоляваме, слагаме зехтина и оцета, посипваме с черен пипер.
Слагаме сместа в дървен съд, добавяме счукан чесън и размачкваме докато патладжанът стане на каша.
Поръсваме...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Поставя се на умерен котлон, разбърква се, докато се разтопи захарта и се оставя да ври около 10 мин.
Времето се измерва след завиране. Сваля се от котлона и се оставя настрана....
1