Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изберем официална рокля?
Не забравяйте да обърнете достатъчно внимание също така на обувките и чантата към официалната рокля.
Спазвайки тези лесни и простички съвети, ще можете лесно да изберете перфектната официална рокля за вас....
Как да си изберем бална рокля
За да създадете наистина стилен външен вид, има смисъл да изберете рокля в съответствие с типа на фигурата си.
Основната задача на идеалната вечерна рокля е да увеличи максимално достойнството на фигурата....
Да изберем правилната рокля според фигурата си
Не се препоръчва: рокли с ниска талия, тясна, стегната горна и широка, разкроена долна част на роклята
3....
Вечерна баница
Като я извадим, ако имаме все още масло, мажем отгоре и я завиваме с кърпа нашата вечерна баница....
Вечерна Салата
Майонезата и изварата се объркват до получаване на еднородна смес.
Нарязва се копърът и шунката на дребни кубчета, зелето се настъргва на ренде, както и обелената и почистена ябълка.
Всички продукти се объркват с...
Как да изберем идеалната празнична рокля според типа фигура
/page
pageЯбълка – подходящи за вас са правите рокли, рокля тип балон, рокля с джобове, рокля тип риза и рокля със захапка....
Вечерна салата с пилешко
Ако не разполагате с готов, може да си направите по ваш вкус.
Декорирам с маслини.
Салатката е перфектна за вечеря - лека и засищаща....
Как да преправим рокля?
Тогава сте изправени пред дилемата да дарите ли роклята, респ. да я хвърлите в кофата или да се опитате да я преправите и ако да, как се преправя рокля....
Дрехи за момичета - 3 съвета каква рокля да изберете
Как да изберете идеалната рокля за дъщеря си?
Перфектното прилягане е нещо изключително важно при избора на момичешки рокли....
Избери бална рокля според фигурата си
За да прикриете проблемната зона, изберете рокля с висока талия. Ако искате да експериментирате, то подходящи са тоалетите от две части – пола с висока талия и банду./page
page3....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Лесна вечерна манджа с пиле и оризСипах водата и оставих лесната манджа с ориз да се вари, докато стане оризът.
Нека ви е сладко с моята лесна вечерна манджа с пиле и ориз, защото на мен ми е :)...
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....